Wat kan Focus voor u betekenen

Een sterk ontwerp, een prikkelend concept, het kan een factor zijn van uw succes. Wij gaan graag met u om de tafel om uw ideeën voor uw communicatiemiddelen te bespreken. Bij het bedenken van een creatief concept wordt gekeken welke middelen we nodig hebben om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.
Focus bied naast het grafisch ontwerp ook de fotografie aan. Wil u graag een brochure, flyer etc. maar kunt u geen foto’s aanleveren? Wij kunnen in overleg met u de fotografie verzorgen voor uw bedrijf.
Speciaal voor starters hebben wij een speciaal starterspakket waarmee u een vliegende start met uw bedrijf kunt maken. Neem contact met ons op voor de voorwaarden.
Bij focus reclame & fotografie kunt u terecht voor o.a. Flyers, Folders, Websites, Visitekaartjes, Posters, Banners, Wanddecoratie, Magazines, Kranten, trouw- en geboortekaarten etc.

Waarom kiezen voor Focus

Of u nu op korte termijn ontwerpen en/of drukwerk nodig hebt of juist pas over een tijdje. Focus zorgt dat het perfect vormgegeven en geleverd is zodra je het nodig hebt.
Wil u een brochure, een folder of juist wat anders en kunt u geen foto’s aanleveren? geen probleem! Wij kunnen ook de fotografie verzorgen welke passend is in het ontwerp.
Omdat we een kleinschalig reclamebureau zijn kunnen we snel schakelen. Dit wordt in de regel als erg prettig ervaren. We vinden het belangrijk dat we aan uw persoonlijke wensen kunnen voldoen. U hebt dus 1 vast aanspreekpunt voor al uw communicatiemiddelen.

Starterspakket

Bent u van plan om te gaan ondernemen of bent u net van start? Focus biedt u een compleet starterspakket voor 1 prijs. Hiermee hebt u alles in huis om goed voor de dag te komen. Bekijk de mogelijkheden.

Offerteaanvraag

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat Focus voor u kan betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. We nemen graag contact met u op om uw wensen te bespreken.

Bekijk nu
Benieuwd wat Focus reeds ontworpen heeft. Bekijk ons portfolio.
Bekijk nu