Webdesign Veldhoven

Zocht u op de term webdesign omdat u een website of webshop nodig heeft voor uw bedrijf? Dat treft, want Focus reclame maakt naast logo’s ook websites voor bedrijven in de regio Veldhoven, Best, Eindhoven, Eersel, Steensel, Casteren, Oirschot en Valkenswaard en de tussengelegen plaatsen. Door onze focus te houden op dit specifieke gebied, kunnen we een betere en meer persoonlijke dienstverlening aanbieden aan onze klanten.

Website laten maken met WordPress CMS

De reden dat wij voor het WordPress CMS hebben gekozen is het gebruikersgemak voor onze klanten. Het is het meest gebruikte CMS ter wereld, en de community is enorm groot. De bijna ontelbare functionaliteiten die kunnen worden toegevoegd door middel van plugins is misschien wel de belangrijkste reden waarom we bij webdesign voor dit uitgebreide CMS hebben gekozen. Voor bijna elke functionaliteit is al wel een plugin gemaakt. In veel gevallen is er zelfs een gratis plugin beschikbaar, waardoor de kosten beperkt blijven.

Webdesign met een standaard Thema

Bent u op zoek naar een eenvoudige en goedkope website die aan alle eisen voldoet? Dan maken wij gebruik van een template. Bij het WordPress CMS noemt men dit een ‘Thema’. Een Thema is een reeds ontworpen website die kan worden geïnstalleerd op een webserver. Na installatie van de website vullen wij de website met tekst en afbeeldingen. Uiteraard wordt de website voorzien van een contactpagina met een goed werkend formulier, zodat uw bezoekers gemakkelijk contact op kunnen nemen.

Maatwerk webdesign

Wilt u liever een website op maat laten maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Focus reclame heeft ruime ervaring met webdesign op maat, en denkt graag met u mee over de beste indeling van uw maatwerk website. We nemen als persoonlijk reclamebureau ruim de tijd om uw wensen te bespreken. Deze wensen zetten wij om in een mooi en eigentijds ontwerp, die we na goedkeuring laten omzetten in een WordPress website. Het voordeel hiervan is dat u zich optimaal kan onderscheiden ten opzichte van uw concurrentie.

Responsive webdesign: altijd mooi op mobiel en tablet!

Bij het opleveren van een website zorgen wij er altijd voor dat de website perfect werkt op zowel desktop, laptops, tablets en smartphones. Responsive webdesign noemt men dit. De website past zich aan aan het apparaat waarop het wordt getoond. Dit heeft als voordeel dat onze klanten geen extra investering hoeft te doen om een aparte mobiele website te laten maken. Uit cijfers blijkt dat het percentage dat een website bezoekt op zijn of haar mobiel nog steeds groeit. Wanneer een website niet geschikt is voor mobiele toestellen, zal een deel van de website buiten beeld vallen. Dit zorgt er vaak voor dat een bezoeker de website verlaat, en wellicht bij uw concurrent op de website terecht komt. Naast dit aspect is het al jaren zo dat Google websites die geschikt zijn voor mobiel, hoger laat scoren in zoekresultaten.

Webdesign met het oog op goede vindbaarheid

Uitgangspunt bij een goede website is overzichtelijkheid, duidelijkheid voor de bezoeker, snelheid, maar natuurlijk ook een goede vindbaarheid. Een website die niet gevonden wordt op het internet heeft niet veel nut. Een site wordt goed gevonden wanneer deze voldoet aan de richtlijnen van Google. Wij richten daarom websites altijd zo in dat ze aan deze richtlijnen voldoen. Dit doen wij door middel van de juiste hoeveelheid tekst te gebruiken, de juiste zoekwoorden te verwerken in deze tekst, en het plaatsen van geoptimaliseerde afbeeldingen bij deze tekst. Hierdoor zijn de websites die wij maken doorgaans beter vindbaar dan die van onze concurrenten. Hoewel een goed geoptimaliseerde website zelfden direct voor een nummer 1 positie in Google zorgt, is het weleens voorgekomen dat de website direct naar deze felbegeerde positie klom na het opleveren van de website.

Responsive

Tablet, mobiel of laptop...het maakt niet uit!

Perfect op elk scherm

Op elk apparaat is de website passend en mooi! Dat is responsive webdesign!

Veilig

Alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten

Veilige website

Door onder andere gebruik te maken van een veilig framework zorgen we voor een veilige website

Wordpress

Gemakkelijk berichten, of tekst en afbeeldingen toevoegen

Het meest gebruikte CMS ter wereld

Wij maken websites en webshops in WordPress, het meest gebruikte, en makkelijkste website systeem ter wereld!

Snelle hosting

Met onze SSD servers heb je gegarandeerd een snelle website

Snelle en betrouwbare hosting

SSD servers zijn sneller dan traditionele webservers, en een snelle website is vandaag de dag een must! Daarom bieden wij de snelste hosting.